top of page

JOUW PARTNER OP HET GEBIED VAN Finance

Fincvalue is een No-Nonsense administratie- en advieskantoor dat organisaties volledig ontzorgd op financieel en organisatorisch gebied. Wij willen door het inzetten van onze kennis en expertise  waarde creëren voor onze klanten, waarbij wij van mening zijn dat dit mogelijk moet zijn voor organisaties van iedere omvang.

OVER ONS

l

pexels-karolina-grabowska-5387258.jpg

Door het opbouwen van een duurzame relatie en een goede synergie helpen wij organisaties het meeste uit hun bedrijfsprocessen te halen. Typerend voor onze filosofie is dat wij onze assistent-accountants/administratief medewerkers en relatiebeheerders zien als consultants. Onze consultants zijn in staat om verbeterpunten te identificeren in de business en deze te vertalen naar praktische actieplannen die de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie verbeteren.

 

Aangezien één van onze speerpunten is dat dit voor iedere organisatie beschikbaar moet zijn passen wij ons kostenplaatje ook aan op de omvang en complexiteit van de organisatie en de gewenste dienstverlening.

Onze mensen hebben aan beide kanten van de tafel gezeten (accountancy sector vs. bedrijfsleven) wat betekent dat wij zowel de kracht van compliance als de gewenste koers van de ondernemer kunnen herkennen, een sterke combinatie die uiteindelijk waarde creatie realiseert. De uitspraak “Substance over Form” staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

l

SUBSTANCE
OVER FORM

Filosofie

l

FILOSOFIE

Wij zijn een moderne en innovatieve organisatie op het gebied van Finance & Control / Strategie & Organisatie. Wij zijn van mening dat iedere organisatie behoefte heeft aan stabiele interne rust zonder de rush van het vooruitkijken te verliezen. Door een goed fundament creëer je grip op de toekomst en meer grip op de toekomst leidt tot betere besluitvorming. Wij laten het oude stoffige imago van administratie- en advieskantoren achter ons en kijken met een frisse en bedrijfskundige blik naar de wereld zonder het voldoen aan wet- en regelgeving uit het oog te verliezen.

 

Vanuit een financieel perspectief leggen wij focus op het bedrijfskundige en bestuurlijke aspect, maar nimmer Compliance loslatende. Volgens onze filosofie gaan deze namelijk hand in hand om verantwoord en rendabel te kunnen ondernemen.

Onze overtuiging is dat kennis en expertise beschikbaar moeten zijn voor iedere organisatie, ongeacht de omvang. Zodoende baseren wij ons tarief altijd op basis van de aard, omvang en complexiteit van de dienstverlening. Dit betekent dat u niet specifiek betaalt voor wie de werkzaamheden uitvoert, maar juist voor de inhoud ervan. De uitspraak “ Substance over Form” staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Onze ervaring in zowel de accountancy sector als het bedrijfsleven (MKB- en Corporate) leiden er toe dat wij snel kunnen schakelen en behoeften tijdig kunnen identificeren. Onze overtuiging is dan ook dat specifieke kennis en kunde voor iedere organisatie beschikbaar moet zijn, en bieden verschillende diensten dan ook op een flexibele manier aan. Zo kennen wij onder andere CAAS, Controlling as a Service, waarbij wij afhankelijk van de behoefte van de organisatie en de beschikbare middelen Controlling werkzaamheden aanbieden al naar gelang de vraag hier naar is.

Typerend voor onze filosofie is dat wij onze assistent-accountants/administratief medewerkers en relatiebeheerders zien als Consultants. De financiële registratie van de bedrijfsprocessen is vaak het sluitstuk, maar het beeld hiervan zegt veel over de mogelijkheden die een organisatie heeft. Door een goede focus op deze cijfers zijn onze consultants in staat om verbeterpunten te identificeren in de Business en deze te vertalen naar praktische actieplannen die de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie verbeteren. De informatievoorziening hierin is key, wij zijn dan ook uitstekend in staat om data te transformeren tot bruikbare management informatie dan wel trajecten te begeleiden die dit uiteindelijk voor de organisatie zelf verzorgen (denk aan information applications).

 

Echter moet de data en informatie altijd ondersteunend zijn, uiteindelijk is het altijd nog de mens die het besluit verricht. Onze overtuiging is dan ook dat data/informatie essentieel is voor een goede besluitvorming, maar wel ondersteunend aan is. Het gevoel en instinct van de ondernemer blijf altijd leidend!

pexels-alex-green-5699486.jpg

ONTVANG EEN GRATIS QUICKSCAN

l

Fincvalue biedt jou, als ondernemer, een gratis consult aan waarin wij de huidige financiële positie van jouw onderneming gaan analyseren, en geven wij je advies om mogelijke kansen te benutten. 

Vaak zien wij, als wij naar de cijfers van bedrijven kijken, kansen die onbenut blijven. Daarnaast zijn het roerige tijden die niet geheel risicovrij zijn. Met ons consult kunnen wij het huidige risicoprofiel van je bedrijf inschatten en jou als ondernemer wijzen op mogelijke kansen en risico's. Op die manier vermijd je gedoe in de toekomst en draag je zorg voor de continuïteit en verdere groei van de onderneming. 

bottom of page