top of page

l

ADMINISTRATIE

Als financieel dienstverlener kunnen wij de financiële administratie van uw organisatie volledig verzorgen. Wij doen dit volledig online middels Exact Online waar u 24/7 toegang heeft tot de administratie en real-time de resultaten en financiële positie van uw organisatie kunt analyseren en beoordelen.

De financiële administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijk bedrijfsproces, een vervelende klus die vaak naast de eigen werkzaamheden verricht moet worden dan wel een forse investering (personeel en kapitaal) van uw organisatie vergt.

Desalniettemin is het essentieel dat dit zorgvuldig plaats vindt, en wij zijn ervan overtuigd dat een adequate administratie u ook heel veel voordelen op kan leveren. Het biedt namelijk essentiële informatie om uw organisatie goed te kunnen managen en bovendien wilt u zeker weten dat u voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving.

Door het voeren van uw financiële administratie ontzorgen wij u volledig in dit proces en waarborgen wij de kwaliteit hiervan, bovendien zorgen wij er voor dat de financiële administratie voldoet aan gestelde wet- en regelgeving en verhogen wij hiermee de betrouwbaarheid en zodoende de toegevoegde waarde van de sturingsinformatie die hieruit voortvloeit.

 

Door de betrokkenheid van onze consultants in het administratieproces identificeren wij bovendien mogelijke bottlenecks en adviespunten en kunnen wij hier gelijk op inspelen en u hierin adviseren, dit is onderdeel van onze standaard dienstverlening en hiermee hopen wij samen uw business nog verder te ontwikkelen.

bottom of page